Woon-Winkel Fonds belegt met uw geld voor u in onroerend goed.

Woon-Winkel Fonds is in 1995 speciaal ontwikkeld voor professionele beleggers die een stabiel rendement willen en daarmee een evenwichtige opbouw van hun vermogen willen bereiken.

Opbouw rendement

De portefeuille van circa € 70 miljoen bestaat voor 57% uit winkels, 42% uit woningen en 1% overig (garages en parkeerplaatsen). Winkels bieden een goed direct rendement, terwijl bij het vrij van huur komen van woningen een positief verkoopresultaat kan worden behaald. De woningen waar Woon-Winkel Fonds in belegt zitten in het lagere- en middensegment tot €240.000, een segment met een goede doorstroming en dus een laag risico. De portefeuille is regionaal goed verdeeld over Nederland en bevat een groot aantal huurcontracten. Hiermee geeft Woon-Winkel Fonds een goed gespreid risico en behaalt toch een aantrekkelijk rendement.

Risico’s van beleggen

Aan beleggen in vastgoed zijn risico’s verbonden. Het rendement van uw belegging kan fluctueren en eerder behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Deze risico’s staan uitvoerig beschreven in het Prospectus.

Transparant

De activiteiten en de doelstellingen worden beschreven in het Prospectus, de (half)jaarverslagen en de nieuwsberichten. Woon-Winkel Fonds is volledig transparant. Zo kunnen nieuwe en bestaande Participanten en/of Obligatiehouders volledig geïnformeerd hun beleggingsbeslissingen nemen.

Woon-Winkel Fonds doet alleen waar het verstand van heeft: beleggen in onroerend goed. Een belegging die u als Participant en/of Obligatiehouder ook kan volgen. Kortom: Wij beleggen samen met u alleen in zaken waar we verstand van hebben.

Defensief, degelijk en realistisch beleggen

Woon-Winkel Fonds streeft naar een maximaal rendement op basis van een gedegen opbouw en spreiding van de risico’s van de portefeuille. Zo is de portefeuille zowel regionaal als qua inhoud (woningen en winkels) gespreid. De woningen zitten in het lagere- en middensegment, waar huurders probleemloos voor te vinden zijn, onafhankelijk van economische omstandigheden. Het Fonds is niet op de beurs genoteerd en dus niet afhankelijk het beurssentiment.

Informatieaanvraag (1)

Vraag direct informatie aan.

Inschrijven nieuwsbrief

Wenst u graag op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Naam

 

jaar ervaring

Waarde belegd vermogen in € mln

tevreden beleggers