Emissie april 2015

20 februari 2015

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]In de jaarvergadering van 19 februari jl. hebben de Participanten massaal steun verleend aan het voorstel van de Beheerder om in 2015 weer “open” te gaan.
De redenen voor de Beheerder om weer open te gaan zijn voornamelijk om liquiditeit in het Fonds te creëren en het vertrouwen in de toekomst van het Fonds te laten blijken. Daarnaast kunnen Participanten die om hardship redenen, ondanks de lage waarde nu, hun Participaties willen verkopen dat nu weer doen. Een voorwaarde van de Beheerder is dat het Fondsvermogen niet aangetast mag worden, dus kan toe- en uittreding alleen op matching basis (er kan niet meer uit dan in).

Waarom is het nu een goed moment om (bij) te kopen?

Door de lage waarde van de Participaties kunnen huidige Participanten hun gemiddelde prijs verlagen. Daarnaast heeft de Beheerder de verwachting dat de Intrinsieke Waarde zich positief zal ontwikkelen.
De Participanten hebben vrijwel unaniem hun vertrouwen in de aanpak voor de komende jaren van de Beheerder uitgesproken en de animo om participaties bij te kopen was significant.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Op dit moment ligt de finale versie van het Prospectus bij de AFM en is de verwachting van de Beheerder dat deze volgende week wordt goedgekeurd. Zodra het Prospectus is goedgekeurd zijn het Prospectus, het inschrijfformulier en het verkoopformulier opvraagbaar bij de Beheerder en beschikbaar op de website. Wij zullen u hier op onze website en in de digitale nieuwsbrief verder over informeren.

Belangstelling voor de emissie?

Download hier het belangstellingsformulier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde berichten