Beleggen in vastgoed, iets voor u?

Beleggen in Woon-Winkel Fonds. Iets voor u?
Voordat u de beslissing neemt om te gaan beleggen is het verstandig dat u zich goed laat informeren om een weloverwogen beslissing te nemen. Wat is bijvoorbeeld het onderscheid tussen spaar- en beleggingsproducten? Het verschil in risico kan voor u een belangrijke afweging in uw keuze zijn. Ook is het zo dat spaarproducten onder het depositogarantiestelsel vallen en beleggingsproducten niet.

Belangrijke vragen voor een financiële beslissing:
– Hoe lang kan ik mijn geld missen?
– Wil ik mijn geld vast zetten of moet ik er altijd bij kunnen?
– Hoeveel risico wil ik lopen?
– Wil ik aan risicospreiding doen?
– Welke kosten brengen sparen of beleggen met zich mee?
– Heb ik mezelf goed en volledig geïnformeerd?

Prospectus
Als u interesse heeft om te beleggen in Woon-Winkel Fonds, lees eerst het Prospectus.

Bepaal zelf uw Beleggingsprofiel
Op onze website vindt u uitgebreide informatie over Woon-Winkel Fonds, zoals risico’s, rendement, strategie en kosten. Bepaal hier uw beleggingsprofiel.