Herfinanciering

30 november 2017

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]De Beheerder is verheugd u te kunnen meedelen dat de herfinanciering afgerond is. De Beheerder had voor Woon-Winkel Fonds een financiering van € 48,2 miljoen afgesproken met Morgan Stanley, een gerenommeerde Amerikaanse partij. De looptijd van de financiering bedraagt 5 jaar.

Door de complexiteit van de financiering heeft het afronden van de transactie meer tijd gekost dan de Beheerder oorspronkelijk ingeschat had. In de vergaderingen van 30 en 31 oktober jl. zijn zowel Participanten als Obligatiehouders hierover in hoofdlijnen bijgepraat. In de komende vergaderingen zullen Participanten en Obligatiehouders hierover in detail geïnformeerd worden.

Het afronden van de financiering brengt ook met zich mee dat diegenen die er voor gekozen hadden uit te treden volgende week uitbetaald zullen worden. Daarnaast zijn de lopende hypothecaire financieringen bij FGH/Rabobank en Propertize afgelost. Met Rabobank is afgesproken dat Rabobank ongesecuriseerd € 1 miljoen in het Fonds laat.

Met deze financiering is een belangrijke stap gezet voor de verdere ontwikkeling van Woon-Winkel Fonds en kan de Beheerder zich weer richten op het realiseren van strategische doeleinden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde berichten