Invulling leegstand

15 november 2018

De Beheerder is constant bezig met actief property- en assetmanagement. In dat kader zijn er successen geboekt met het invullen van de leegstand.

Amsterdam, Frans Halsstraat opnieuw verhuurd
De winkel in de Frans Halsstraat is na een bedrijfsovername opnieuw verhuurd. Dit bood de Beheerder de kans om ten tijde van de winkelsluiting aanpassingen te realiseren aan de vloer van het magazijn aan de achterzijde.

Beilen, voor een gedeelte al verhuurd
De oude leegstaande Gamma in Beilen wordt onderverdeeld in units, zodra hiervoor een huurder gecontracteerd is. Door deze flexibele wijze van indeling kan de Beheerder beter inspelen op de wensen uit de markt. Een garagebedrijf heeft de eerste unit per 1 oktober gehuurd, daarnaast is de Beheerder met meerdere kandidaten in gesprek voor de overige units.

Hilversum, opnieuw verhuurd
Spar heeft de huurovereenkomst getekend voor de ruimte die nog tot eind van het jaar door ‘De Hypotheker’ wordt gehuurd. Na oplevering van deze ruimte zal WWF nog een verbouwing moeten uitvoeren om het pand geschikt te maken voor de Spar Citystore.

Hoeven, leegstand teruggebracht
In Hoeven is er een unit verhuurd aan een bloemenzaak, waardoor de leegstand is teruggebracht naar 1 winkelunit ten opzichte van 4 leegstaande winkelunits in 2017.

Nieuw- Weerdinge verhuurd
De leegstaande Spar in Nieuw-Weerdinge is verhuurd aan een kringloopwinkel.

Son & Breugel, een verlenging
In Son & Breugel speelde een dreigende opzegging, maar het contract is inmiddels verlengd voor 5 jaar.

Venlo, verbouwde appartementen verhuurd
Zoals u weet is er in Venlo door een verbouwing een appartement toegevoegd. Dit was mogelijk doordat er een groot appartement is gesplitst in twee appartementen. De appartementen zijn reeds verhuurd.

Gerelateerde berichten

Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2022

Hierbij presenteren wij u het Jaarverslag 2022 van Woon-Winkel Fonds.