Invulling leegstand

6 december 2016

De Beheerder is constant bezig met actief property- en assetmanagement. In dat kader zijn er naast succesvolle verkopen (een woning in Drachten en een garage in Etten-Leur) successen geboekt het invullen van de leegstand.

Utrecht, Australiëlaan volledig verhuurd

Zoals u eerder heeft kunnen lezen is de Australiëlaan in Utrecht volledig verbouwd en huurt de Prénatal een mooie nieuwe winkel. Door deze verbouwing is er tevens een compleet vernieuwde verdieping voor de verhuur beschikbaar gekomen waarmee het verhuurbare oppervlak op deze locatie na verbouwing is toegenomen met ca. 475 m². Inmiddels heeft de Beheerder ook een huurder gevonden voor de verdieping waarmee per 1 januari 2017 een tienjarige huurovereenkomst is afgesloten. Binnenkort zal Van der Garde Buitenleven hier haar deuren openen!

Den Haag, Fahrenheitstraat 496 opnieuw verhuurd

In de zomer van dit jaar heeft de zittende huurder, Mila’s Fashion aangegeven dat zij graag de huurovereenkomst van de winkelruimte aan de Fahrenheitstraat 496 zou willen beëindigen. De Beheerder heeft toen afgesproken dat zij op zoek zouden gaan naar een nieuwe huur kandidaat. Deze huurder werd snel gevonden en dat heeft ertoe geleid dat er met ingang van 1 november 2016 een nieuwe huurder op deze locatie is gevestigd. Het Fonds heeft geen concessies hoeven te doen m.b.t. tot de huurprijs en heeft deze winkel weer voor vijf jaar verhuurd. Voor het Fonds een bevestiging dat dit een winkel is op een courante locatie.

Gerelateerde berichten