Rondrit langs de panden was weer een succes!

15 oktober 2014

Reuze interessant. Het gaf inzicht in de problemen die er zijn en hoe die worden opgelost. Bewondering voor de openheid.

  1. Nuttig, vergroot betrokkenheid. Interessant, afwisselend en gezellig.
  2. Wij hebben genoten van deze rondrit langs de verschillende projecten. Allereerst de warme ontvangst bij de Witte Bergen, de goede verzorging in de bus van de beide dames en de goede uitleg van Rob en Frans. We hebben nu zelf eens kunnen zien hoe de verbouwing in Drachten gaat en waar de Beheerder van Woon-Winkel Fonds mee bezig is. De lunch in Spier is voor herhaling vatbaar.
  3. Helder. Duidelijke weergave van de werkelijkheid, dit wekt vertrouwen. Vervoer goed geregeld.
  4. Met meer Participanten gesproken en contact gelegd dan op welke vergadering ooit. Als oud aannemer deed het mij goed weer eens een bouwplaats te zien.
  5. Zeer goed verzorgd, hiervoor dank. Mijn eerste reactie vanmorgen was: jammer, bijna hetzelfde als vorige keer, maar later vond ik het juist heel interessant om de voortgang met vorige keer te kunnen zien. De panden hebben door de renovatie echt een meerwaarde gekregen.
  6. Informatief, goed voor de contacten met de Participanten, goed voor de saamhorigheid.
  7. Interessant om het werkelijk te zien, beter als foto’s.
  8. Vriendelijk en goed georganiseerd. Een goed inzicht gekregen van de activiteiten.
  9. Zeer leerzaam. We krijgen nu duidelijk wat met woorden en foto’s maar ten delen lukt. Zien is begrijpen.
  10. Interessant, duidelijk en zinvol.

De Beheerder vond het een zeer geslaagde dag en bedankt alle Participanten die mee waren voor hun interesse, inbreng en enthousiasme. 

Gerelateerde berichten